HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
Tvrdi Šešir Za Pse, Velike Tvrdi Šešir, Monotono Podesiva Šešir, Pribor Za Pse, Мультиспортивная Tvrdi Šešir Za Pse, Ulica Bicikl, Halloween, Kućni Ljubimac
sku: y133877

Tvrdi Šešir Za Pse, Velike Tvrdi Šešir, Monotono Podesiva Šešir, Pribor Za Pse, Мультиспортивная Tvrdi Šešir Za Pse, Ulica Bicikl, Halloween, Kućni Ljubimac

(0 Naši)
105.26 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

Opis:

Zgodan materijal: tvrdi šešir za pse napravljen od visokokvalitetnog materijala za PC sa mekom postavom iznutra, koji je pouzdan, mekana, prozračna, nju nije lako deformira ili nositi.

Podesive trake: tvrdi šešir opremljena kopčom za pojas, koju je lako otvoriti i zatvoriti.Možete podesiti veličinu na veličinu vašeg ljubimca, kako bi on bio lijep i siguran u čarapu.

Dobra obrana: Kada se vaš ljubimac nalazi se u ulici, držite se podalje od nelagode uzrokovane vjetrom i suncem.To je koristan dodatak za vožnju na motociklu ili drugom ulici prijevozom.

Savršen poklon: On je pogodan za stranke u povodu dana rođenja, Halloween, novogodišnje zabave i drugih slučajeva, da bi se kombinirati s odjećom za kućne ljubimce.

Karakteristike:

Naslov: dog tvrdi šešir

Boja: Crna

Materijal: PC + okvir pamuk + poliestersko

Odnosi se na: psi srednje veličine, mali psi i mačke

Veličina: Opseg glave-Promjer, visina, podesiva dužina kopče

S-31 cm/12,2 cm, 10 cm/3,9 inča, 5,5 cm/2,1 inča, 16,5-19 cm/6,4-7,4 cm

M - 39 cm/15,3 cm, 12,5 см4,9 inča, 7,5 cm/2,9 inča, 20-28 cm/7,8-11,02 u.

Lista proizvoda:

1 * tvrdi šešir za psa

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Zgodan materijal: Veliki tvrdi šešir za pse je napravljena od ABS materijala koji čini nošenje vašeg ljubimca povoljno.Također je vrlo povoljno, kada ste na putovanju sa životinjama.

2. Prozračna top: Naša tvrdi šešir za pse ima više rupa, tako da zrak ne pada unutra.Čak i ako izađete na ulicu pod jaka sunčeva svjetlost, vaše mačke ne osjećaju, što im je postavio glavu.

3. Podesiv opseg glave: tvrdi šešir za pse sadrži podesivi remen za bradu, koji se može lako da se stavi na glavu ljubimca ili skinuti s njega.Ne morate brinuti o дискомфорте ljubimca.

4. Različiti modeli: Ovaj tvrdi šešir za pse ima dvije veličine na izbor za vašeg ljubimca.On je također prikladan za kućne ljubimce s većim opseg glave.Trebate unaprijed izmjerite veličinu vašeg psa.

5. Naširoko se koristi: tvrdi šešir za pse pogodan za svakodnevnu njegu pasa, a može se koristiti i za njegu u posebne dane da se vaši ljubimci mogu dobiti veći povrat.

Vrsta Psi
Uzorak Solidan
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Polyester

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: