HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
2022 Rimske sandale u retro stilu, Gospodo Svakodnevne aktivnosti na plaži papuče čipka-up, Udobne japanke na Platformi za Muškarce, sandalias hombre
sku: y202813

2022 Rimske sandale u retro stilu, Gospodo Svakodnevne aktivnosti na plaži papuče čipka-up, Udobne japanke na Platformi za Muškarce, sandalias hombre

(0 Naši)
100.42 kn 167.34 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

Poštovani kupci, veličina cipela može varirati od toga veličine na koju ste navikli.Molimo vas, pažljivo odaberite veličinu cipela u skladu s naše tablice veličina.

(Gospodo dimenzije u SAD-u se razlikuju od ženskih veličina u SAD, molimo, odaberite veličinu u skladu s dužinom svog stopala)

Tabela veličina za muške cipele

OBAVIJEST:

Molimo, odaberite veličinu u skladu s dužinom svog stopala, a ne dužine cipela ili dužine uložak, tablica veličina može pomoći riješiti 90% problema s izborom veličine.

Ako je vaš ступня debela i široka, možete odabrati veličinu više;

Ako je vaša noga uska i tanka, možete odabrati veličinu manji.

Ako ne znate što da odaberete, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate.Bilo bi bolje ako bi ste odredili dužinu stopala u red.

Obuća koju šaljemo, ima kineskom dimenzije, na oznaku veličine cipela naveden kineski veličine, a ne dimenzije u EURIMA ili u SAD-u.

Opis proizvoda:

2022 Rimske sandale u retro stilu, Gospodo Svakodnevne aktivnosti na plaži papuče čipka-up, Udobne japanke na Platformi za Muškarce, sandalias hombre

Pakiranje i dostava

O povratne informacije

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Molim vas, molim vas, ne žurite ostaviti nas negativne povratne informacije, ako ste nezadovoljni s narudžbama, ali ostavite nam priliku riješiti za vas.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti.

O filmu

Razlika u boji može biti uzrokovan nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje pod, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da su dobiveni proizvodi imaju krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca.

O Isporuci

Nakon plaćanja vaše narudžbe šaljemo vam paket u roku od 3 radna dana, osim blagdanskih dana.Što se tiče vremena isporuke, što vam je potrebno unaprijed razjasniti informacije o vremenu isporuke u svoju zemlju.

O povratku

U slučaju neispravne ili krivo robe, koje ste primili, mi ćemo vam poslati robu ponovo ili ćemo vam vratiti novac.Korisnici trebaju provjeriti sve proizvode pri dobivanju i obavijestite nas u roku od 2 radna dana, ako je nešto nestalo ili oštećeno.Mi ne povrat troškove dostave prilikom vraćanja robe bez nedostataka.U roku od 14 dana nakon primitka proizvod možete vratiti natrag.Kupci su odgovorni za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

O porezu

Vi ste облагаетесь poreze na uvoz, carinske naknade, koje, možda, naplaćuju svoje lokalne carine.Ne možemo vas obavijestiti veličina bilo prikupljanje, budući da se to razlikuje u zavisnosti od zemlje i proizvoda.

Adresa dobivanje

Prilikom narudžbe navedite svoje ime i prezime i kućni broj u adresi za dostavu, jer u Rusiji sada djeluje novo pravilo: pošta neće poslati vam uputili, ako ne, navedite puno ime i prezime.Konačno, ne preuzimamo odgovornost.

Srdačan pozdrav!

Naziv odjela Odrasla osoba
Izgovor Casual cipele
Podloga materijal Nema
Visina heel Niska (1 cm-3 cm)
sandale homme sandalias masculina
Stil RIM
Retro sandale Plaža Papuče
Tip elementa Sandale
Odgovara Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
Vrhunski materijal Rešetka (grid Antena)
Boja CRNA, smeđa i plava
Jeftini papuče Muške japanke
Tip zatvaranja Kuka i spojnica
Materijal uložak Guma
Broj modela L-184
Materijal nogama Guma
Naziv Алиттвишс
Tip slike Solidan
Modni Element Criss-cross перевязанный
topla rasprodaja Mala težina
sandale - gladijatori Ультрамодные model
Rimski stil Ljetna muška Obuća
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip Sandale GLADIJATOR

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: