HRK
  • HRK
  • Euro
  • Funta
  • Kuna. SAD
Dobrodošli
0
Košarica 0 kn
ЩЕТИНИСТАЯ TRAVA 1 Yard 2,75
sku: y214414

ЩЕТИНИСТАЯ TRAVA 1 Yard 2,75 "7 cm Žuta Vezeni Goblen Tila Mreže cvjetne čipke Završiti Vjenčanica Za Mladence Odijelo DIY Šivanje Obrt

(0 Naši)
16.06 kn 25.05 kn
Dostupan: Na lageru

  • Opis
  • Više informacija
  • Naši

Opis proizvoda

ЩЕТИНИСТАЯ TRAVA 1 Yard 2,75 "7 cm Žuta Vezeni Goblen Tila Mreže cvjetne čipke Završiti Vjenčanica Za Mladence Odijelo DIY Šivanje Obrt

Stanje: Potpuno novi

Materijal: Poliester

Boja: žuta Širina cvijeta: 2,75 "(7 cm) Upućivanje sadrži: 1 yard

TOPLO PODSJETNIK:

Razlika u boji može biti uzrokovana svjetlom slike i računalnih monitora.Molimo vas da sve slike i tekstualni opis.Plaćanje primamo preko Alipay i Paypal.

Vaš vodič za plaćanje će biti visoko vrednovan.

Mi ćemo obraditi vašu narudžbu, čim vaša uplata biti potvrđena.

Za sva druga pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Detalji dostave Za sve narudžbe, molimo, imajte na umu da:

1. Uvozne carine, porezi, PDV i druge skrivene naknade nisu uključene u cijenu robe ili trošak dostave.

2. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja.

Roba će biti poslana u roku od 48 sati nakon potvrde svoju punu isplatu.Mi također možemo poslati robu putem express službe (DHL, UPS i tako dalje), ako ste spremni platiti dodatnu naknadu.Za više detalja, molimo, kontaktirajte nas putem poruke.

Vrijeme dostave:

Procijenjeni datum isporuke uključuju vrijeme obrade od strane prodavatelja, poštanski broj polaska, poštanski broj, odredište i vrijeme primitka, a ovisit će o odabranoj usluzi isporuke i primitka pročišćeni plaćanja.Rokovi isporuke mogu razlikovati, posebno na vrhuncu razdoblja.

Ako upućivanje kasni lokalne carine, to će dovesti do kašnjenja isporuke.

Međunarodni prijevoz su izvan naše kontrole.Mi cijenimo vaše veliko razumijevanje.Politika Povrata 100% garancija kvalitete, kupujte s povjerenjem!

Ako niste zadovoljni primljenim proizvodom, vratite ga u roku od 14 dana za zamjenu ili povrat novca.

Molimo, kontaktirajte nas za više RCN (broj potvrde za povrat), prije povratka i označite ga na return upućivanju kao RCN: XXX, sve vratio uputili neće biti potpisan bez RCN na pozive.

U slučaju, ako je adekvatna zamjena nije dostupna, će biti izdana na puni povrat novca.Povratne informacije 1. Ako ste zadovoljni što je naše robe, tako i usluga, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.Mi ćemo se visoko vrednovati i ocjenjivati.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi dobili najbolje rješenje, prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se bolje služiti za vas.Služba i radno vrijeme Peking vrijeme: od 9:00 do 18:00 sati, osim vikendom i blagdanom.

Na e-mail će biti odgovoreno u roku od 24 sata.

Ako niste dobili naš odgovor, molimo vas, proslijedite svoju e-mail još jednom, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ako želite kupiti veliki broj, molimo vas da nas kontaktirate.

Širina 2.75"(7cm)
Naziv ЩЕТИНИСТАЯ TRAVA
Broj modela МЛ0577
Vrsta tkanine Mreže
Ukras Čipka
Materijal Poliester / Pamuk
Tip proizvoda Čipka
Lice Ekološki prihvatljiv
Inženjering Vezeni

Naši


Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodaj recenzijuYour rating: